Tisztelt Ügyfelünk!

Szeretném a következő ajánlatra felhívni a figyelmét!

A Herendi Képújság műsora Herend város és Bánd községek lakásainak közel 95%-ába eljut,  2000-től már a szentgáli lakásokban is olvasható. A több mint 25 éve működő képújság szolgáltatása a lakosság előtt ismert és használt szolgáltatás. Jelenleg is többféle hirdetési konstrukcióval állunk megrendelőink szolgálatára:

-       napi hirdetés: 400,- Ft/oldal/nap,

-       heti hirdetés, az „ötöt fizet, hetet kap” akciónk keretében: 2.000,- Ft/oldal/hét, ez 29%-os kedvezményt jelent,

-       havi hirdetés: 7.800,- Ft/oldal/hó - ez már 35%-os kedvezmény,

-       grafika, logó*, fotó, hang, szignál elhelyezés a hirdetésben: 300,- Ft,

 

A szerződött ügyfeleink további kedvezményeket vehetnek igénybe. Aki éves megrendelést köt, annak a következő lehetőséget kínáljuk:

-       a hirdetés díja: 250,- Ft/oldal/nap, amely pluszként tartalmazza a grafika vagy logó elhelyezését is. Az oldal hetente frissíthető, illetve módosítható.

-       a reklámoldalon videó-anyag, animált logó, saját hangszignál is elhelyezhető, illetve a látványosság és a figyelem fokozására „aktív” oldal is készíthető.

Így például a kereskedelmi egységükben meghirdetett akciós árukra kellő piacot teremthet és a fogyasztó mindig tájékozódhat üzletük kínálatáról. Ez a módozat a kedvezőbb feltételeket kínálja megrendelőinknek, az ajánlatunk már jelenleg is megnyerte több helyi cég bizalmát.

Az itt feltüntetett árak bruttó árak, amelyek tartalmazzák az ÁFA-t. A hirdetés leadása történhet: személyesen a délutáni órákban (Herend, Kossuth L. u. 93.) telefonon a 06/70/9333-444-as számon, faxon a 06-88-786-234-es számon, E-mail-ben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve közvetlenül a weblapunkról (www.herendtv.hu).

Remélem, ajánlatom egyezik az Ön elképzeléseivel, tisztelettel várom megrendelésüket.

* A logó, embléma sugárzásoz szükséges egy hozzájáruló nyilatkozat.