Általános leírás:
altA 6 lakásos épületegyüttes Herend alsó városrészében, a Pipacs és Ág utcák kereszteződésében található. Jól megközelíthető akár a városból, akár a 8.sz. főközlekedési útról érkezve. A környezete 100 %-ban beépített. A  2500 m2 nagyságú saroktelken negyed köríven helyezkednek el a lakások. A telek közös és saját használatú részekre van felosztva. A Pipacs utcai homlokzat felől díszkert, míg a hátsó fronton a faházak mögött egy grillkert kerül kialakításra.  Minden telekrész zárt rendszerű esővíztárolóból öntözhető. A társaház lakásait önálló térkő burkolatú járda köti össze egymással és az utcával. A lakásokhoz tartozó garázsok  és a főbejáratok előtt íves pergóla díszíti az utcafrontot. 

A főfalak YTONG A+-os rendkívüli hőszigeteléssel bíró falazóelemből épültek melynek a hőszigetelő képességét 8 cm-es Dryvit hőszigetelő rendszerrel tovább növeltük ezáltal energiahatékonysági tanusítványa A+-os!  A tetőt CREATON gyártmányú hódfarkú cserép fedi. A tetőtérben még plusz szobák, fürdőszobák, de akár egy 70 m2-es lakás is kialakítható. A tetőtér akár azonnal vagy később is beépíthető. A  93 m2-es lakásokban közlekedők, WC, fürdő, 2 hálószoba, amerikai tip. konyha nappalival, kamra, gardrob, garázs, szauna és lépcsőfeljáró található. Minden lakáshoz tartozik egy 20 m2 nagyságú, nagy részben fedett terasz, míg a hátsó udvarban egy  fél faházrész. A saját használatú telekrészek egymástól élő sövénnyel vannak elválasztva. 

Belsőépítészet:
Hátsó udvarA mottónk.... a legszebb az ami természetes,   ezért amit lehetett fából készítettünk. A fa természetes szépsége szembetűnik a külső szemlélőnek az ablakok, zsalugáterek, ajtók, pergólák és a faházak láttán, de a lakásba lépve is szinte mindenhol fával találkozunk. A falburkolatok, a belső nyílászárók, a beépített szekrények és az  egyéb fa belső építészeti elemek  hihetelen melegséget és természetességet sugároznak. Természetesen a konyhabútor is fából készült ledes világítással, lásd a lap tetején levő fotómontázst. 

A gépészetről  is essék néhány szó:alt
altA mottónk hasonló volt itt is.... a természetben rejlik a legnagyobb energia. A lakás ezt az ingyenes energiát használja fel a fűtés, a melegvíz és az elektromos energia egy részének  az előállításához.. Ezt a természetes energiát egészíti ki a fatüzeléses vízteres kandalló által termlet hőenergia, de csak gázzal való fűtésre is van lehetőség ( :-) ) A világításhoz szükséges villamos energia nagy részét  napelemek  állítják elő. Ugyancsak napelemek működtetik a fűtési rendszert is. A bemutató lakásban 60 db LED-es  világítótest került felszerelésre, melyeknek együttes energia fogyasztása kevesebb mint  400 W !!! Hogy sokáig élvezhesse leendő otthonát, egészségének megőrzésről egy  a kombi (Finn és infra) szauna, valamint egy sarokkáddal és  zuhanyzóval felszerelt fűrdőszoba gondoskodik.
 

Kedves Érdeklődő!
Kérjük nézze meg a lakásról készült videófelvételt és fotókat.
A fenti sorok az elkészült bemutató lakásról szólnak, mely megvásárolható, a tetőtér beépíthető, decemberi költözésre még egy lakás leköthető, illetve egy lakás félkészen is értékesítésre kerül. 

Várjuk érdeklődését az alábbi telefonszámon: 

 +36-70/333-6055.


.alt

 

alt
A videó betöltődése függ az Ön internetkapcsolatának a sebbességétől. Kérjük várjon türelemmel a betöltődésig.