2012. január 1-től új ingyenes feladó modul kezdi el működését az oldalon. Az újításoknak köszönhetően komfortosabb, kezelhetőbb felületen adhatják fel regisztrált ügyfeleink üdvözlésüket, köszöntésüket. A szolgáltatás továbbra is térítésmentes. 
A szolgáltatás segítségével Ön felköszöntheti szeretteit a Herendi Képújság oldalain futó üzenetsorban. 

 Az új modulban történt változtatások:

- Az űrlapon nem előre meghatározott sablonokból, hanem *szabadon választott, saját fogalmazású szöveget lehet elküldeni.
- A szövegben ezentúl LEHET ÉKEZETES karaktereket használni.
- A modulban megadható a köszöntés megjelenésének a kezdő dátuma. A sugárzás időtartama 2 nap (a megadott kezdődátumtól számítva).

 *Sugárzási feltételek: A feladott szöveg nem  lehet mások számára sértő, bántó, továbbá nem tartalmazhat kereskedelmi célokat szolgáló elemeket.

Az "elküldés" után a szöveg megérkezik a szerkesztőségbe, amennyiben a szöveg alkalmas sugárzásra, bekerül a képújság alsó futó sorába.

 

 Amennyiben elolvasta a feltételeket és egyetért vele a továbblépés a feladáshoz klikk a gombra:

 

 

 

 

{rdaddphp file=udvozlet.php}

A képújság szolgáltatásunk olvasóink és megrendelőink körében népszerű, szolgáltatás.
Szolgáltatásunkat egyéni és közületi ügyfeleink egyaránt használják.
A Herendi  Polgármesteri Hivatal preferált tájékoztatási formája lett.

Képújságunk rovat rendszerben működik. 7 rovat típusban, melyek a következõk:

KERESKEDELMI, HIVATALI, KULTÚRÁLIS, SPORT, ORVOSI, JÓKÍVÁNSÁG, KTV.

A hirdetés feladása történhet:
 

  Személyesen: Herend, Kossuth u. 93.  (csak délutáni órákba)
  Faxon: +36 - 88 /786-234
  E-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

     


Szolgátatási árak kialakításánál is fegyelembe vettük az Önök igényeit és több konstrukció közül választhatja magának a legmegfelelõbbet.

 

 

 
 

Tisztelt Ügyfelünk!

Szeretném a következő ajánlatra felhívni a figyelmét!

A Herendi Képújság műsora Herend város és Bánd községek lakásainak közel 95%-ába eljut,  2000-től már a szentgáli lakásokban is olvasható. A több mint 25 éve működő képújság szolgáltatása a lakosság előtt ismert és használt szolgáltatás. Jelenleg is többféle hirdetési konstrukcióval állunk megrendelőink szolgálatára:

-       napi hirdetés: 400,- Ft/oldal/nap,

-       heti hirdetés, az „ötöt fizet, hetet kap” akciónk keretében: 2.000,- Ft/oldal/hét, ez 29%-os kedvezményt jelent,

-       havi hirdetés: 7.800,- Ft/oldal/hó - ez már 35%-os kedvezmény,

-       grafika, logó*, fotó, hang, szignál elhelyezés a hirdetésben: 300,- Ft,

 

A szerződött ügyfeleink további kedvezményeket vehetnek igénybe. Aki éves megrendelést köt, annak a következő lehetőséget kínáljuk:

-       a hirdetés díja: 250,- Ft/oldal/nap, amely pluszként tartalmazza a grafika vagy logó elhelyezését is. Az oldal hetente frissíthető, illetve módosítható.

-       a reklámoldalon videó-anyag, animált logó, saját hangszignál is elhelyezhető, illetve a látványosság és a figyelem fokozására „aktív” oldal is készíthető.

Így például a kereskedelmi egységükben meghirdetett akciós árukra kellő piacot teremthet és a fogyasztó mindig tájékozódhat üzletük kínálatáról. Ez a módozat a kedvezőbb feltételeket kínálja megrendelőinknek, az ajánlatunk már jelenleg is megnyerte több helyi cég bizalmát.

Az itt feltüntetett árak bruttó árak, amelyek tartalmazzák az ÁFA-t. A hirdetés leadása történhet: személyesen a délutáni órákban (Herend, Kossuth L. u. 93.) telefonon a 06/70/9333-444-as számon, faxon a 06-88-786-234-es számon, E-mail-ben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve közvetlenül a weblapunkról (www.herendtv.hu).

Remélem, ajánlatom egyezik az Ön elképzeléseivel, tisztelettel várom megrendelésüket.

* A logó, embléma sugárzásoz szükséges egy hozzájáruló nyilatkozat.


 

Alkategóriák